Právě probíhá sleva 50% (vztahuje se na všechny produkty kromě novinek). Otevírací doba: Pondělí-Čtvrtek: 10:00 - 18:00, Pátek: 10:00 - 17:00, Sobota-Neděle: Zavřeno.

Z hotelu Ritz do kuchyně Vlasty Buriana

 
 

Cesta českého kuchaře z Prahy do Paříže, na Azurové pobřeží a zpět

Dostupnost Skladem
Běžná cena 385 Kč
Ušetříte 193 Kč (–50 %)
192 Kč    
Kód produktu 320023
Značka Jaromír Trejbal
Kategorie Kuchařky
 
Autor Jaromír Trejbal
Rok vydání 2009
Číslo vydání 2.
Nakladatelství Ikar
Počet stran 296
Vazba Pevná laminovaná
Stav mírně zašlá vazba a ořízka, ťuknuté spodní rohy desek