Otevírací doba: Pondělí-Čtvrtek: 10:00 - 18:00, Pátek: 10:00 - 17:00, Sobota-Neděle: ZAVŘENO. Poštovné u objednávek nad 1500 Kč zdarma. Do 30.11. sleva 30% na všechny produkty z e-shopu kromě novinek.

Vejce nebo slepice

 
 
Dostupnost Skladem
Běžná cena 75 Kč
Ušetříte 23 Kč (–30 %)
52 Kč    
Kód produktu 287218
Značka Zdeněk Pohlreich
Kategorie Kuchařky
 

80 šťavnatých receptů z drůbeže a pernaté zvěřiny. Lahodné drůbeží maso lze upravit na mnoho originálních způsobů a nikdy nezevšední. Přední šéfkuchař nabízí recepty od úpravy vajec, kuřete, husy, slepice a kachny až po křepelku, bažanta a holoubě. Recepty jsou převážně snadné, ovšem u náročnějších postupů bude odměnou jídlo, které si budete pamatovat nejen vy sami, ale zůstane nezapomenutelným zážitkem i pro vaše hosty

 
Autor Zdeněk Pohlreich
Rok vydání 2012
Číslo vydání 1.
Nakladatelství Ikar
Počet stran 184
Vazba Pevná laminovaná s obálkou
Stav dobrý, mírně poškozená obálka