VÁNOČNÍ OTEVÍRACÍ DOBA: 23. 12. OTEVŘENO od 10:00-18:00, 24. 12. - 26. 12. Zavřeno, 27. 12. OTEVŘENO od 10:00-17:00, 30. 12. - 1. 1. Zavřeno. Od 2. ledna otevřeno dle klasické otevírací doby.

Vejce nebo slepice

 
 
Dostupnost Skladem
75 Kč    
Kód produktu 287218
Značka Zdeněk Pohlreich
Kategorie Kuchařky
 

80 šťavnatých receptů z drůbeže a pernaté zvěřiny. Lahodné drůbeží maso lze upravit na mnoho originálních způsobů a nikdy nezevšední. Přední šéfkuchař nabízí recepty od úpravy vajec, kuřete, husy, slepice a kachny až po křepelku, bažanta a holoubě. Recepty jsou převážně snadné, ovšem u náročnějších postupů bude odměnou jídlo, které si budete pamatovat nejen vy sami, ale zůstane nezapomenutelným zážitkem i pro vaše hosty

 
Autor Zdeněk Pohlreich
Rok vydání 2012
Číslo vydání 1.
Nakladatelství Ikar
Počet stran 184
Vazba Pevná laminovaná s obálkou
Stav dobrý, mírně poškozená obálka