VÁNOČNÍ OTEVÍRACÍ DOBA: 23. 12. OTEVŘENO od 10:00-18:00, 24. 12. - 26. 12. Zavřeno, 27. 12. OTEVŘENO od 10:00-17:00, 30. 12. - 1. 1. Zavřeno. Od 2. ledna otevřeno dle klasické otevírací doby.

Svět na pánvi aneb Cesta k šéfkuchařské čepici

 
 
Dostupnost Skladem
85 Kč    
Kód produktu 284750
Značka Roman Dolejš
Kategorie Kuchařky
 

Kuchařka šéfkuchaře Romana Dolejše je odrazem jeho kariéry – každému svému působišti věnoval jednu kapitolu, do níž vybral autentické místní recepty, ať už ty, které vařil na svém pracovišti, nebo domácí recepty svých spolupracovníků. Všechny jsou ale vybrány tak, aby je zvládl uvařit i laik a aby se daly uvařit i u nás z běžně dostupných surovin, nejsou složité na přípravu ani dokončení. Můžete si tak uvařit dobroty, které znáte z dovolené (z Rakouska či Německa nebo třeba z Karibiku), ale také vyzkoušet něco zcela nového (například recepty ze zaoceánské výletní lodi nebo soukromého ostrova). Kromě toho vám kniha umožní nahlédnout do kuchařské profese. Roman v úvodu ke každé kapitole vypráví, jak na daném místě vypadala práce v kuchyni, popisuje její specifika, ale i to, co v kuchařině platí obecně – dozvíte se, na co všechno se kuchař musí připravit, jak probíhá vyučení v Rakousku, jak to chodí v kuchyních restaurací a hotelů v Evropě či na exotických plážích, na zámořské výletní lodi nebo na soukromém ostrově a jaké to je vařit třeba pro Billa Gatese nebo hvězdy NHL. Přečtěte si Romanův kuchařský příběh, na jehož konci dostanete chuť vyzkoušet některý z jeho pokrmů – ať už rakouský či švýcarský, karibský, nebo český!

Autor Roman Dolejš
Rok vydání 2012
Číslo vydání 1.
Nakladatelství Smart Press
Počet stran 216
Vazba Pevná laminovaná
Stav dobrý
Fotografie Ladislav Adámek